Vi stimulerar handlingskraft för en smartare energianvändning

Digitalisering och smarta fastigheter

28 augusti 2018 13:00 – 15:00
Location: Cleantech Park, Gjuterigatan 1D, Linköping, Östergötlands län, Sverige
Category: Aktiviteter

Den 28 augusti bjuder Energikontoret Östra Götaland tillsammans med Fastighetsägarna fastighetsägare och små och medelstora företag i Östergötland till ett seminarium med temat digitalisering och smarta fastigheter, på Cleantech Park i Linköping.

Fastighet- och servicesektorn står idag för cirka 40 % av Sveriges totala energianvändning. Samtidigt kan smarta digitala lösningar bidra med att substantiellt minska och effektivisera fastigheters energianvändning. Genom detta digitaliseringsseminarium vill vi ge dig möjlighet att bredda dina kunskaper, bli inspirerad och dela dina erfarenheter med oss och andra företag. Vi kommer ha intressanta föredrag med konkreta förslag på åtgärder för att göra dina fastigheter mer smarta och energieffektiva.

Evenemanget är helt kostnadsfritt!

Vi bjuder på lunch från kl 12.00 för de som har möjlighet att vara med på den. Ange eventuella allergier eller kostönskemål i samband med din anmälan.

För mer information och anmälan: pdfLÄNK

EUlogo c RGB

Energikontoret Östergötland

Vi arbetar för att vi ska nå regionens klimat- och energimål som innebär att vi år 2045 inte ska vara beroende av fossila bränslen. Vi utvecklar och driver projekt och utbildningar för regionens kommuner, företagare och invånare för att använda energi effektivare och att välja förnybar energi. Energikontoret är en del av Region Östergötlands förvaltning från och med 1 januari 2019.

linkedin