Vi stimulerar handlingskraft för en smartare energianvändning

Aktuellt

Solel som verktyg för hållbarhetsarbete, varumärkesutveckling och marknadsföring

Antalet solelinstallationer har ökat kraftigt tack vare att kostnaderna för solpaneler minskat. Solel kan öka lönsamheten genom minskade energikostnader och intäkter från försäljning av solel. Solel kan även användas i hållbarhetsarbetet, marknadsföringen och för att stärka företagets varumärke. Detta seminarium visar hur detta kan ske och kommer ge dig konkreta verktyg att jobba med i ditt eget företag samt möjlighet att knyta nya kontakter.

Tid: 6:e december kl. 11.00-12.15 med efterföljande lunch. Plats: Vreta Kluster, Klustervägen 11, Vreta Kloster.

Målgrupp: Små och medelstora företag som turistföretagare, lantbrukare, fastighetsägare, installatörer, industriföretag, energikonsulter men även affärsrådgivare samt kommunala energi- och klimatrådgivare

Anmälan: Görs via e-post till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och din anmälan vill vi ha senast 1:a december. Ange eventuella kostönskemål och allergier vid din anmälan. Observera att vi har begränsat antal platser.

Program och inbjudan hittar du här: pdfLÄNK

newsarchivelinkedin

Energikontoret Östergötland

Vi arbetar för att vi ska nå regionens klimat- och energimål som innebär att vi år 2045 inte ska vara beroende av fossila bränslen. Vi utvecklar och driver projekt och utbildningar för regionens kommuner, företagare och invånare för att använda energi effektivare och att välja förnybar energi. Energikontoret är en del av Region Östergötlands förvaltning från och med 1 januari 2019.

linkedin